Paroháč a narozeniny

PoradnaKategorie dotazu: ZpovědiParoháč a narozeniny
Martin C. zeptal se před 4 roky

Jsem 10 let ženatý a na oslavě mé třicítky, kam jsem pozval kamarády mi jeden z nich svedl ženu. Protože jsem se celý den věnoval hostům, tak jsem si toho ani nevšiml a večer, když jsme už měli všichni upito tak jsem šel do baráku a našel jsem je jak spolu šukají. Nebyl jsem schopný nijak reagovat tak jsem odešel. Druhý den jako by se nic nedělo, tak jsem na manželku vyjel, co to mělo znamenat a prý nic. Že i ženy mají své dny 🙂 
A tak už dva roky si to jedeme takovým stylem a já jsem si uvědomil, že nejen muži mají občas chuť na změnu. A pro moralisty – jsme oba o dost spokojeněší a manželství nám jedna nevěra nerozbila.

4 Odpovědi
Fanyn odpověděl před 4 roky

Tak to by bylo pro mne dnem podání žádosti o rozvod. Nejde mi o morálku, ale o důvěru a tu ona pošlapala. U mne platí 1x a konec! Žena to ví a pochopitelně to platilo i pro mne. A jsme spolu 34 let. Navíc ti to ještě udělala na 30. narozeniny? No krásnej dárek.

Oem odpověděl před 4 roky

Přesně to mě napadlo. Krásný dáreček. Asi chtěla aby sis dobře pamatoval datum rozvodu 🙂 nechápu proč se lidi musí chovat jako zvířata. To jí nevadilo že tím riskovala váš vztah a manželství? Evidentně jí to bylo úplně jedno. Protože těžko mohla dopředu vědět jak budeš reagovat. To by mě trochu zneklidňovalo kámo.

Cernunnos odpověděl před 4 roky

Ja ti nevim. Nektere zeny podlehnou a projevi se u nich submisivita. A najednou jakoby vypnou a nevi co Ase s nimi deje. Potom po cinu jim prijde pocit vystrizliveni, zpytovani svedomi a provineni. Myslim ze by zalezelo na celem tom rozhovoru. Neustat jednu neveru mi zase prijde jako prilisna nesmiritelnost, urazena pycha a neochota byt empaticky. Opakovana a planovana nevera je neco jineho, ale tohle bych byl jeste ochotny nejak prodiskutovat a snazit se pochopit. Za me mate palec nahoru, ze jste se umeli dorozumet a vzajemne se pochopit. A kazdy mame nekdy den, kdy jsme mimo.

Fanda odpověděl před 4 roky

To je jak z pornofilmu 😀

Vaše odpověď

19 + 8 =