Jak jsem se stal Kanďákem

Jsem již skoro třináct let v poměrně normálním manželstvím, řekl bych šťastném s Pavlínou, zdravou, štíhlou ženou. Poprvé jsem téměř viděl manželku s jiným mužem v prvním roce našeho manželství u nás doma. Krátce na to na dovolené v Chorvatsku k tomu došlo doopravdy.

To že jsem trochu jinej jsem zjistil ještě před tím, než jsme se vzali, ale kdy už jsme spolu s Pavlínou pronajímali apartmán v Ostravě. V té době jsem byl hodně v práci a jezdil domů pozdě, ale jednou jsem přijel domů kolem sedmé a Pavlína nikde. Přišla až kolem desáté, což bylo později než můj obvyklý příchod. Na první pohled byla jiná. Nechtěla moc mluvit, ale zachvíli se přiznala, že potkala spolužáka ze základky v tramvaji, a že šla k němu domů, protože byl v Australii a ona chtěla vidět fotky.

Nakonec z ní vylezlo, že se spolu vyspali. Trochu šok, chodili jsme spolu tři roky, měli dohromady pronajatej byt, plány do budoucna a teď tohle. Kecali jsme až do rána, jestli chceme být spolu a tak. Říkala, že mne má ráda a že nechce o mne přijít, ale že jsme na ni moc neměl čas posledni dobou a měla pravdu. Chtěl jsem také vědět jak se to stalo a říkala, že její spolužák je profesionalní fotograf a že kromě reportáží fotí i portréty a akty. A tak spolu probírali různé pózování a tak. Ptal se jestli by nechtěla před kameru a ona že jo, a pak jestli by si sundala tričko a podprsenku a že s tím byla v pohodě. Pavlína se moc nestydí, když jsme na koupáku, obvykle je nahoře bez. Má spíš menší prsa, ale velmi pěkná. Pak šly dolů kalhotky a pak různě pózovala na gauči a on že ji ukazoval se má otočit a přitom ji držel za koleno a za kotník a směroval nohu tak aby to prý dobře vypadalo na fotce. Říkala, že se jí to líbilo a že začala potiťovat vrušení a že ji naběhly bradavky a on to komentoval a přejel po nich rukou a ona nevěděla zda má něco říct, ale protože se jí to líbilo tak neříkala nic. Říkala, že zavřela oči. Cítila, jak jí líbá na bradavky a pak jí vzal obě prsa do rukou a masíroval. Ptal jsem se jestli se nějak bránila a říkala byla jak z kamene, že vůbec nevěděla co se děje. Pak jí líbal na břichu a pomalu se sunul k její pipině. Pavlína se už tehdy vyholovala a mu to strašně líbilo. Dlouho jen tak olizoval z venčí na obou pyscích než zajel jazykem na poštěvák.

Bylo to zvláštní poslouchat jak mi moje holka zahnula, ale zároveň jsem cítil obrovský rajc. Ptáka jsem měl jak kamen. Naléhal jsem ať mi popíše jak přesně došlo k tomu hlavnímu. Pavlína byla stále mírně v šoku. Lezlo to z ní pomalu. Prý ji to nejprve udělal až do konce jazykem a pak že leželi vedle sebe a jen se líbali a on na ní nenaléhal, ale ona cítila, že by bylo fér kdyby se mu také o něj postarala. Tak mu sundala kraťasy a trenky a honila mu ho a pak si na něj nasedla. Velice se jí líbilo, že nikam nespěchal a že jí hladil po celém těle a na prsou. Chtěl po ní aby si nasedla opačně, tak že jí viděl zadek a záda. Pak jí postavil na nohy a píchal zezadu když byla opřená o gauč, a pak v klasické poloze na zádech kde se ji udělal na prsa.

Pavlína se strašně omlouvala a já se také omlouval, že jsem ji trochu zanedbával kvůli mé praci. Měl jsem však pocit, že nás tahle epizoda více stmelila.

Po čase, když jsme se milovali jsem ji říkal, že mně trochu vrušovalo, jak mi popisovala jak měla s někým sex a tak jsme si povídali o různých sexuálních zážitcích z našich předešlých vztahů. Měla zajímavou příhodu ze vysokoškolských kolejí, kdy na jedné párty ji jeden zahraniční student z Izraele natolik zaujal, že se nechala zlákal, aby se jeli v noci schladit na místní přírodní koupaliště. Jeli na jeho motorce, přelezli zeď šli hned do naha a blbli ve vodě. Pak našel u sprch mýdlo a chtěl, aby jej namydlila na zádech. Namydlila ho a pak jestli může namydlit ji. Nebylo moc vidět, ale bylo jí jasné, že mu stojí a jemně ho cítila na zadku když byla k němu zády. Nic však nebylo. Pak hodili oblečení přes zeď, ale zeď byla vysoká, tak si stoupnul zády a spojil ruce aby po nich mohla vylézt. Přitom mu doslova dala pipinu kolem jeho hlavy a on jí řekl, že krásně voní. Hned za ní přeskočil a řekl zda by si jěště mohl čuchnout. Jí to přišlo srandovní, ale nechala ho a on jí začal laskat rovnou na poštěváku. Prý to bylo náramné. Pak ona mu ho začala kouřit. Že krásnější péro v životě neviděla. Měl ho obřezaného, bez předkožky, velkého a úplně rovného. Všechny kluky co viděla s erekcí, ho měli trochu zahnutého, ale tenhle ho měl jak pendrek. Mnohem později v našem manželství mi pak řekla že si někdy při našem milovaní představovala jeho penis, jak byl hladký a rovný a jak se s ním mazlí. Dělali to tak že byla opřená o zeď a on jí obdělával zezadu a pak se vyšplíchal na její zadek.

Měli jsme společného kamaráda Jarka, který jednou u nás přespával když byl v Ostravě na školení. Jarek byl sportovní masér. Hojně jsme popíjeli a řeč došla na masáž a jak každej masér má jinou energii. Prý se dá poznat, kdo na tebe položí ruku. Ha, ha, ha, to je blbost, říkám. Jarek naléhá ať to tedy vyzkoušíme. Pavlína sedí nažidli a horní polovinu těla má na položenou stole a zakrývá si oči. Jarek položí ruku na její rameno a one ho hned uhádne. Pak jdu já a Pavlína správně uhádne. Říkám, že musíme zvýšit poček pokusů, abychom měli přesnější statistiku a Pavlína nechce ležet na stole, ale na pohovce. Zhasínám, ať nás tolik nevidí. Do obýváku jde jen pouliční světlo. Pohladím ji na zadku a ona hned že tohle přece memůže být Jarek. Má pravdu. Ukazuji Jarkovi, ať ji také chytne za zadek. Neváhá. Pavlína ihned – miláčku tohle není tvoje ruka, to je Jarek. Potvora. Zatim všechno uhádla. Říkám, že jdu pro šátek ať máme jistotu, že nás nevidí. Zavazuji jí šátek kolem očí. Ukazuji Jarkovi jak ji normálně masíruji chodidla. Chytne ji za pravou šlapku, mne ji chodidlo a Pavlína si není jistá, ale nakonec uhádne správně Jarka. Zkouším ji oblafnout – masíruji jí záda střihavými pohyby hroty obou dlaní jak jsem to viděl u masérů. Vím, že tohle jsem jí nikdy nedělal. Zase uhádne správně. Jarem mi naznačuje jiný masérský hmat, a to palcema kolem páteře. Ukazuje abych přitlačil. Pavlíně se to líbí a jen skučí a evedentně neví. Jedu níž a níž přes kostrč a chytám ji za obě půlky a palce tlačím dolů mezi půlky. Pavlína se rychle ozve – Jarku?! Chechtáme se, ale necháváme ji v tom.

Jarek ji začne odborně masírovat kolem ramen a já pracuji na stehnách a lýtkách. Pavlína si pochvaluje. Jarek říká, že by byla mnohem lepší masáž, pokud by nemusel přes oblečení. Navrhuji Jarce, ať si sundá šaty. Šaty jdou dolů a nechává si stále šátek přes oči. Jarek se ptá zda-li máme nějaký olej a Pavlína mne pošle do koupelny, že tam má opalovací olej. Jarek ho natírá po celých zádech až dojde k pasu a říká, že normálně když masíruje, tak masírovaný na sobě nic nemá. Pavlína namítá, jestli má jít do naha. Jarek, že ji zakryje zadek ručníkem a jde pro něj do koupelny. Pomáhám Pavlíně stáhnou kalhotky a Jarek ji přikrývá zadek. Oba ji masírujeme a Jarek evidentně ví co dělá. Pavlína je v sedmém nebi. Jarek jí teď masíruje zadek a pomalu odsouvá ručník. I přes přítmí, které je v pokoji, oba ji zřetelně vidíme na otvor do zadku a na pipipinu. Zajedu jí rukou mezi nohy a ona jakoby se nic nestalo. Ukazuji Jarkovi, ať jede také. On to vezme od spodu a prsty jede mezi stehnami až do jejího rozkroku. Pavlína zavrtí zadkem a ptá se jestli má ještě hádat. Nikdo nic neříká a Jarek se pečlivě stará o její zadek. Pak se jí ptá, zda-li si nechce lehnout na záda. Pavlína se otočí a Jarek pokračuje v odborné masáži od ramen. Pak ji mne prsa a já doplňuji na nohách. Pavlína si evidentně labuží. Jarek ji pochválí vyholenou pipinu a objíždí ji kolem na stehnách a pak začíná rozvírat pysky. Je to zajímavý pohled na moji manželku jak jí cizí borec masíruje pipinu. Jarek pak položí jednu ruku na podbříško a palcem dráždí poštěvák a druhou ji vsunuje jeden a pak dva prsty. Pavlína se začíná vrtět a za pár minut je hotová. Jsem úplně vyrajcovanej. Jarek ji dál jemně hladí a já jí líbám na hlavě. Pavlína že jde spát a my s Jarkem ještě kecáme. Říkám mu, že má skvělej job.

Ráno se mne Pavlína ptá, jestli mi to nevadilo, že byla trochu připitá. Říkal jsem jí, že by bylo vzrušující, kdyby jí ho tam Jarek dal. Moc se na to však netvářila.

 

Na na naší první dovolenou jako manželé jsme jeji do Chorvatska. Spali jsme v apartmánech, které byli součástí nudistického komplexu Solaris. Každý den jsme měli výborný sex. Já byl úplně vyrajcovanej z toho jak se Pavlína producíruje nahatá a jak všichni maníci na ní zírají a oba děláme jakoby nic. Na pláži jsme poznali Jirku a Kláru, další český pár z Pardubic, který přijel tak v půlce našeho pobytu. Byli tam s roční dcerou. Hned jsme si padli do oka. Podle toho jak utráceli, byli těžce za vodou. Hodně jsme kecali, Jirka dělal taky v IT jako já a obě manželky byly ekonomky. Jeden večer mi Jirka říkal, že mají volné partnerství, ale moc jsme to nerozvíjeli. Myslím, že Pavlína s Klárou debatovali o tom více ale nikdo nic nezkoušel.

Poslední noc před našim odjezdem jsme seděli v našem apartmánu a popíjeli. My muži měli jen na sobě trička, dole nahatí, naše ženy jemné šaty na pláž pod nimi nic. V nudi komplexu to bylo úplně normalní. Pavlína měla na sobě dřeváčky tak na pěti-centimetrovém podpatku, velmi sexy. Pak jsme tancovali a byli jsme již unavení když Klára slyšela na dětském monitoru, že její dcerka pláče na pokoji. Říkala, že se jde na ní podívat a Jirka prý za ní hned dojde. Nechtělo se nám přestat, tak jsme chvíli trsali a pak dali Cdéčko s ploužáky. Nejpve jsme byli všichni tři v kruhu a pak Pavlína tančila s Jirkou. Hodně blízko. Po chvíli, pavlína jde na záchod a já hned po ní. Ptá se, jestli jsem ok, že se to tady trochu začíná vymykat z rukou. Říkám jí, že jsem v pohodě a jestli ona je ok. Je to prý krásný večer. Žádám jí ať se zde stane cokoli, jestli by mohla mít stále nasobě svý dřeváčky. Přikývne. Když se vrátím, Jirka zase tančí s Pavlínou, chvíli jsem se na ně dívám ztlumím světlo a pak se přidám ze zadu. Pomalu jsme se vlníme, Pavlína mezi námi a nikdo nic neříká. Cítím jak mi roste. Myslím, že Jirka ho měl nahože již dávno, ale já jsem to neviděl. Líbám Pavlínu na krku, Jirka má ruce kolem jejího pasu a ona paže na jeho ramenou. Pak mne Jirka přitáhl a Pavlína byla napresovaná mezi námi. Chvili jsme tak tančili a pak se otočila ke mne, k Jirkovi zády. Líbáme se. Začal ji hladit na bocích a pomalu se sunul nahoru k jejím prsům. Klepe mi na rameno, jestli jsem ok. Říkal jsem že se musí zeptat mé ženy. Ta nic neříká. Nelení a pomalu jde pod její šaty a zezadu jí skvěle masíruje prsa. Já jedu na její kundičku a zachvíli nás Pavlína oba drží za ptáka. Je úplně mokrá. Stále tancujeme. Je nám všem dobře. Jirka si pak bere ptáka do ruky a šmíruje s ním kolem jejího zadku. Pavlína více a více vyšpuluje a Jirka pomalu míří do cíle. Jakmile vidím obě Jirkovy ruce na jejích bocích, je mi jasně že ho má uvnitř. A taky že jo. Začíná přirážet a Pavlína jde proti němu. Mám co dělat, abych nevystříknul. Líbáme se v Pavlínou a Jirka ji šoustá zezadu. Přeji si zastavit čas. Říkám jí, že chci také. Prohodíme se s Jirkou, jdu zezadu, ale nemůžu se ani pohnout. Hned bych se udělal. OK, točíme zpátky. Jirka vede Pavlínu na gauč. Nasměruje ji na záda a dolehne na ni. Pavla obtáhne nohy kolem jeho pasu. Boty zůstavaji na nohách. Sedím na zemi u její hlavy a líbám ji na čele. Je úplně jinde. Jirka to rozjíždí na divoko a přiráží jak zběsilý a Pavlína naříká a udělá se. Třepe se jak bez smyslů. Jirka přestane. One ho hladí rukou na puse a on jí cucá ukazováček a další prsty. Pak ji chytne za nohy natáhne je nahoru a mírně rotáhne. Znovu to rozjíždí a Pavlína je brzo hotová. Opět kompletně bez smyslů. Říkám, že bychom se mohli jít natáhnout do postele. Všichni souhlasí. Bereme naše sklenice vína a flašku vody. Pavlína se vyzouvá, vyzléká a my sundáváme trička. Jirka jede zase zezadu a já jí prstím poštěvák a líbám. Pavlína říká, že má prášky a že Jirka může dovnitř. Jirka jede jak šicí stroj. Pavlína je hotová, Jirka jde hned po ní. Honím si ho a bez velké námahy cákám.

Druhý den ráno jsme rychle balili a odjížděli. Jirku s Klárou jsme již neviděli. Mnohokrát jsme s manželkou o tomhle večeru mluvili a měl jsem pocit, že na něj chtěla spíš zapomemnout. To bylo také naposledy, co jsem ji viděl s jiným.

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *