Firemní večírek

Z počátku vztahu milá, půvabná a hlavně věrná až za hrob svému manželovi. Tak takhle bych se popsala v začátcích našeho vztahu. Jenže čas plyne a věci se mění…

Je Pátek okolo půl noci a já, již značně ovíněná, píšu svému muži, že je firemní večírek sice fajn, ale chystám se k odchodu. S poslední skleničkou bílého víno obcházím všechny mě známé kolegy a loučím se s nimi. Když narušuji konverzaci skupinky lidí, mezi kterými je i má kolegyně a loučím se s ní, zvedá na mě pohled i týpek stojící vedle ,,ještě nechoďte mladá slečno, večer ještě zdaleka nekončí,, vyhrkne na mě ,,však se hezky bavte, ale mě už to dnes stačilo a nejsem slečna, ale paní,, s trochu laškovním usměškem mu odpovídám a otáčím se k odchodu. Po pár krocích směrem k východu mě chytá ze zadu za pas a ještě dodává ,,to je velká škoda, tuším, že dnes noc ještě nekončí a s Vámi jsem se ještě nestihl seznámit,, u toho se mi upřeně divá do očí, ve kterých pozoruji zvláštní tajemné plamínky, které mě silně uhranou. Lehce k němu přikročím se slovy ,, mě ale čeká dlouhá cesta domů pěšky a už opravdu musím, manžel na mě doma bude čekat ,, pěšky? takhle sama nočním městem ? to může být nebezpečné pro tak krásnou mladou ženu, dovolila by jste mi Vás tedy alespoň doprovodit, aby se Vám cestou nic nestalo ?,, odpovídá mě doposud neznámí kolega z naší firmy. Chvíli přemýšlím a nakonec odpovídám,,ale ovšem, nerada bych, aby mě ještě někdo přepadnul, nebo snad znásilnil,, u toho si zkousnu spodní ret a lehce se celá zachvěji při uvědomění si co jsem to právě řekla. Chvíli je mezi námi ticho s pocitem značného napětí mezi námi, a pak kolega dodává s šibalským úsměvem,, tak tedy jdeme a mimochodem já jsem Vláďa,, podává mi ruku na seznámení, já jeho ruku také stisknu a odpovídám ,, Kristýna těší mě,, v tom se ke mě Vláďa sklání a líbá mě na rty s nezvyklou intenzitou na seznamovací polibek.

Nevím co se ve mě zlomilo, ale od seznamovacího polibku jsem cítila velice intenzivní mravenčení v podbříšku a zároveň jsem bojovala s obrovskou nadržeností. Kráčeli jsme společně nočním městem, u toho si povídali a neustále se smáli. V jednu chvíli, když jsme procházeli městským parkem se Vláďa zastavil, otočil se ke mě, obě ruce mi položil na pas a pomalu sjížděl až na můj zadek. Lehce mi jej přes rifle stisknul, naklonil se ke mě a začal mě líbat. Na malou chvilku jsem měla tendenci se od něj odtáhnout, ale nebral na to zřetel a přitisknul si mě zpět k sobě. Líbal božsky, po několika minutách jsem jej odstrčila a s důrazem mu oznámila, ať toho okamžitě nechá, že ví, že mám přece manžela. Jenže to nemělo žádný vliv. Levou rukou si mě znovu chytnul, pravou rukou mi ladně rozepnul knoflík u kalhot a zasunul jí níž. Od mé vlhké kundičky ho dělili pouze krajkové kalhotky. ,, A není to náhodou ještě více vzrušující ?,, otázal se mě. To byla přesně ta věta kterou jsem ,,neměla,, slyšet. Beru do ruky svůj mobil a jeho ruku v mých kalhotech fotím. Posílám fotku svému muži se slovy,, miláčku tak už jsem na cestě, jeden kolega se nabídnul, že mě doprovodí, prý aby se mi nic nestalo,,. Vláďa chvíli přemýšlí, co mám v úmyslu, ale z toho jej vyruším já. Jeho ruku z kalhot lehce povytahuji a zasouvám si jí pod kalhotky, dokud jeden z jeho prstů neprojíždí mezi mými pysky. ,,ty jsi takovou fotku poslala svému manželovi ?,, táže se mě Vláďa lehce v rozpacích ,,ano máš s tím nějaký problém ?,, ptám se ho na oplátku ,, naopak, nikdy jsem nepotkal nikoho v takovém vztahu, ty budeš teda pěkná dračice,, ještě dodá Vláďa. ,,jestli mě chceš dneska šukat, tak pod podmínkou, že o všem bude můj manžel vědět a uděláme mu malé divadýlko,, důrazně odpovídám a rozepínám mu také poklopec u kalhot. Mou ruku zasunutou v jeho kalhotách znovu fotím a posílám svému muži ,, moc se snažím být hodná žena, ale jsem taak nadržená,, píšu společně s fotkou. Poté vytahuji Vláďovo již značně naběhnuté péro z kalhot, objímám jej celou dlaní a lehkými pohyby jej začínám honit. Jazyky máme propletené, obě naše ruce vzájemně dráždí naše přirození. Z euforie na chvíli procitám, vytahuji zase mobil a naběhlé péro v mé dlani fotím se vzkazem pro mého manžela,, lásko, nedokážu se ovládat…,, Ruku dávám z Vláďova péra pryč a dívám se mu do očí,, tak kam půjdeme, snad sis nemyslel, že se nechám ošukat tady v parku, nejsem přece nějaká děvka,, říkám mu slova, kterým sama v téhle chvíli nevěřím. Naštěstí bydlí jen o pár ulic dál. Cestou k němu se intenzivně osaháváme, líbáme a konverzujeme.

Dveře od jeho bytu se za námi zavírají a spouští se neřízené milování. Bez zaváhání se na sebe znova vrháme. Posíláme mému muži fotku v zrcadle, na které mám již stáhnuté kalhoty, k tomu jej ještě provokuji zprávou,, pozval mě nakonec ještě k sobě domů na poslední skleničku, to přece není zakázané,, Vláďa mě bere do náručí a háže mě na postel v jeho ložnici. Já se mrštně zvedám a klekám si před něj na zem. Strhávám z něj kalhoty i trenky, ruce mu pokládám na zadek a jeho péro v maximální velikosti zasouvám až do krku. Drží mi hlavu a přiráží mi péro v celé délce do krku, dávím se, sliny mi tečou po obličeji až na prsa, do očí mi vyhrknou slzy, ale poslušně držím a nechávám si pořádně vyšukat pusinku. Vláďa mě zvedá, otáčí si mě zády, přiloží své péro k mé kundičce a bere do ruky můj mobil, aby i on mohl poslat fotku mému manželovi. Nasazuje si kondom a vráží ho do mě. Slastí vyjeknu a celá se roztékám, šuká mě obrovskou intenzitou, do toho mě jednou rukou drží za vlasy a druhou mě plácá po prdelce. Postupně si mě otáčí na záda, nohy mi roztahuje do praku a pérem do mě opět buší. Fotí další fotku a beze slov posílá manželovi. Když už má opravdu na krajíčku před vyvrcholením, tak se mě zadýchaně ptá,, kam to chceš nastříkat ty kurvičko?,, v polo vědomí mu odpovídám, že jsem nikdy manželovi nedopřála líbání s chutí cizí mrdky. Vláďa se směje a přesouvá se k mé puse. Otevírám poslušně pusinku a vyplazuji jazyk, Vláďa nad mým obličejem udělá pár pohybů rukou a stříká mi své teplé sperma po celém obličeji a do pusy. Rychle bere mobil do ruky a fotí můj spokojený výraz v obličeji a pusu plnou semene mému muži. Teplé semeno polykám a společně se přesouváme do koupelny. Oba blaženě oddychujeme a dopřáváme si horkou sprchu. Beru mýdlo do svých rukou a mydlím celé Vláďovo tělo, trochu zpomalím u jeho rozkroku a s pérem si dávám obzvlášť záležet. Má to přesně ten následek, který jsem zamýšlela. Vláďa mě zvedá zpět na nohy, rychle ze sebe smyje mýdlo, já už se chápavě otáčím zády k němu a opírám se rukama o zeď, Vláďa mi ještě zvedá pravou nohu a znovu do mě vniká svým pérem. ,, počkej !…..a co kondom…,, vykoktám ze sebe, Vláďa mě jen chytne za vlasy, přitáhne a odpoví ,, tohle kolo zůstane jen mezi námi a už drž hubu,,. Šuká mě takhle kdoví jak dlouho, když už to na něj zase přijde, vytahuje ho ze mě a stříká mi další dávku semene na zadeček.

Následně se již opravdu vzájemně osprchujeme. Já se oblékám, jako vzpomínku Vláďovi podávám své kalhotky. Při loučení u dveřím ještě naposledy zaklekávám před něj, beru si jeho péro do pusy a chvíli mu ho ještě kouřím, s pomyšlením na chuť, kterou ucítí můj manžel, až mě bude líbat v naší posteli, jakmile se vrátím domů.

Bookmark the permalink.

Jeden komentář

  1. Úžasně rajcovní povídka.

  2. Bylo by nějaké pokračování? Rád bych si ho přečetl.

  3. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  4. Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and brilliant design.

  5. I always emailed this blog post page to all my friends, because if like to read it after that my contacts will too.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *