Denis

Při jednom z mnohých posezeních v naši oblíbené hospůdce se jako vždy řeč stočila na sex.

Na velikost penisů apod. Když odešel můj muž na toaletu nevím proč, ale jeho sedmdesáti pětiletý kamarád vytáhl mobil, že mě něco ukáže. Ze zvědavosti jsem souhlasila. Denis otevřel soubor s fotkami. Naskytl se mně pohled na jeho penis. Musím říct, že byl poměrně velký a to mě celkem vzrušilo. V té krátké chvíli se také pozval ke mně na kafé, když nebude můj muž doma. Jen mě poprosil, ať to neříkám svému muži. Samozřejmě jsem mu to časem pověděla. Nijak to nekomentoval akorát se mě zeptal, jestli ho má opravdu tak velkého. Jen jsem popravdě odpověděla na to co jsem viděla. Jen tak ze žertu se mě zeptal jestli by jsem ho chtěla cítit v sobě. To je, v moji kundičce. Jen jsem plácla, že možná ať poznám jestli je tak dobrý.

Tím náš hovor na dané téma skončil. Po nějakém čase po návratu z hospodské schůzky se tvářil nějak tajemně až jsem z něj musela vypáčit o co jde. Sdělil mě, že Denis souhlasí s mnou, v žertu míněnou nabídkou, aby dokázal že je opravdu dobrý, ale s malou podmínkou, a to že při milování se pokusí do mě udělat a vystříkat své semeno. Myslela jsem, že ho něčím bacím, ale pak jsem si řekla, že ho naštvu. Začala jsem o tom všem uvažovat a po chvilce jsem mu řekla, že pokud mu to nevadí a bude u toho, když mě bude jeho kamarád souložit a jak tvrdil pokusí se vystříkat do mě v mé neplodné dny, tak ano. Opět náš hovor skončil s tím, že asi za týden mě sdělil, že z toho asi nic nebude, protože Denis chce být se mnou sám při souloži i se slíbeným vystříkáním mé kundičky. Já oponovala a řekla, že v žádném případě a minimálně můj muž musí být s námi, ale pouze jako pozorovatel a nesmí se k nám v žádném případě přidat. Dojednáno domluveno a tak jsem již asi nějak nemohla couvnout pevně přesvědčena že v jeho věku již není schopen se udělat a žádné semeno není schopen do mě nastříkat.

Společně jsme se domluvili a jednoho krásného podvečera v týdnu po mém skončení menzes, se u nás objevil. Já vymydlená upravena a navoněná a jen v lehkém župánku očekávala další s tím, že si vše musím dobře pamatovat. Nejdřív jsme se jen tak bavili o všem aby následoval hovor o sexu. Přitom jsme střízlivě popíjeli víno. Když už mě tváře hořely a byly růžově Denis si ke mně přisedl a začal mě hladit. Můj muž si takticky odsedl.

Denis mě začal laskal a postupně ze mě sundal župan. Teď jsem před ním byla úplně nahá. Začal líbat moje tělo a obzvlášť si dal záležet na mých ňadrech a kundičce. Postupně i on ze sebe sundal oblečení, tak že po chvilce jsme zůstali proti sobě nazí. Nemohla jsem si nevšimnout, že se mu penis postavil a byl opravdu velký a tak nějak v tu chvíli pro mě přitažlivý. Když jsem mu ho začala hladit ještě víc se zvětšil tak asi na 20 centimetrů a já pochopila, že pro mě to sice je dobré, ale také asi zničující. Denis mě vzal do náruče a odnesl do ložnice. Já rozsvítila lampičku abych se mohla kochat pohledem na jeho penis a aby nás podle dohody mohl muž sledovat. Denis mě položil do postele a opět začal laskat moje nahé a teď již vzrušené tělo. Nakonec mě roztáhl nohy a ústy se přisál na můj poštěváček. Začal jej sát lízat jazykem kterým občas přelízl moji kundičku aby jej následně strčil dovnitř. Tak toto mistrně střídal až moje rozkoš dosáhla vrcholu a já se již tak dost vzrušená udělala. Moje tělo se svíjelo o orgazmické křeči. Denise se ke mně přivinul a začali jsme se laskat se svými těly navzájem. To mě již Denis opět položil na záda roztáhl doširoka nohy klekl si mezi ně a nasadil špičku žaludu svého dlouhém tvrdého penisu na vchod do mého bříška. Jemně zatlačil a já lehce vyšla vstříc jeho mužství.

Přece jen jeho penis byl pro začátek příliš velký a tak jsem ucítila obrovský tlak když pronikal do mého těla. Denis nepřestal a tak jsem ucítila jak to obrovské krásné proniká do mého bříška a bortí vše co mu stojí v cestě. Po chvíli přestal, lehce svůj penis povytáhl aby ho vzápětí opět zasunul do mé kundičky. Já nevím proč, ale prudce jsem se k němu přirazila a zarazila si jeho chloubu co nejhlouběji do kundičky až jsem oba zasténali ať již rozkoší anebo já pomíjivým pocitem bolesti z toho, jak to něco mě uvnitř roztáhlo na maximum. Nato mě začal divoce šoustat. Bylo vidět že je znalec a že si chce užít nechráněné kundy. Chtěla jsem to rychle ukončit a dovést ho k orgazmu. Začala jsem prudce přirážet stavovat ho svými poševními svaly. Přitáhla si ho k sobě, zkřížila za jeho zády nohy. Teď jsem uvnitř cítila jak něco mohutného, krasného poskytuje moji kundičce neskonalou rozkoš. Divoce jsem sténala neustále se narážejíc na jeho penis .Uvnitř jsem cítila jak v jeho penise tepe krev a jak se zvětšuje. Ještě jsem zintenzívnila svoji snahu. On odpovídal a bušil svým penisem do ně jak jen mohl. Bohužel to nádherné obrovské zvítězilo a já vybuchla v orgazmu. Jen jsem podvědomě ucítila jak do mě Denis zarazil svůj penis. Ten dorazil na dno mojí kundičky a začal se o ně třít až svými pohyby našel moji dělohu a špičku svého žaludu jemně zatlačil dovnitř. Tak počkal až u mě odezní orgazmus. Potom z mého bříška vytáhl to nádherné co mě způsobilo tu rozkoš. Řekl ať si kleknu a vystrčím na něho svůj zadeček. Postavil se za postel, nasměroval si mě proti sobě a opět do mě vstoupil a spojil se se mnou. Teď jsem ucítila to samé akorát, že se jeho penis třel uvnitř o jinou část neméně vzrušivou. Opět do mě začal bušit svým pérem. Zase jsem cítila jak to obrovské nádherně poskytuje mému tělu rozkoš. Cítila jsem, jak se moje bříško uvnitř roztahuje v jeho pravidelných zásunech. Chytil mě za body a začalo zběsilé šoustání. Já se svíjela a narážela na jeho penis a on odpovídal neustálými přírazy. Opět jsem cítila, jak mu v něm tepe krev, jak mu v něm začíná cukat a jak mohutní. V šílené touze dosáhnout společného vyvrcholení to moje tělo nevydrželo a já se zase udělala. Vysílením jsem spadla na bříško a on se svým penisem hluboko v mojí kundičce spadl na moje záda. Opět se svým penisem hluboko v mém bříšku začal otírat o dno mé kundičky, až zase špička jeho žaludu skončila v moji děloze. Zase chvíli počkal a aniž ze mě vystoupil zůstal v nádherném spojení s mým tělem. Obrátil mě na bok a zvedl moji nohu, položil si jí na rameno a opět začal šoustat moji kundičku. Teď již pasívně jsem přijímala jeho penis ve svém těle, ale moje projevy rozkoše neustávaly. Zase a zase jeho penis plenil moje nitro až jsem, ač jsem tomu nevěřila přicházel můj další orgazmus.

Něco se ale přece jen změnilo . I jeho dech se zrychlil a já ucítila, jak se jeho penis uvnitř mého bříška začíná opět intenzívně napínat a snaží se proniknout co nejhlouběji do mého nitra. Podvědomě jsem si uvědomila že Denis právě dospěl k vrcholu a udělá se do mě a pokud má, tak do mě nastříká své semeno. Z jeho nitra se ozvalo, Já už budu, bože já už budu a pak jen vykřičel. Já stříkám, já už stříkám, stříkááááám ti semeno do kundy, jáááá tě oplodním, já ti dělám dítě. V ten samý okamžik aniž jsem tomu nemohla zabránit jsem ucítila, jak jeho penis vstříkl první dávku horkého semene do mého bříška na dno kundičky a s následným pohybem špička žaludu na konci jeho obrovského penisu našla moji dělohu vnikla dovnitř a já cítila jak jeho penis v asi deseti orgasmických křečích vstříkl to nádherné horké semeno do moji dělohy. Cítila jsem tak někde uvnitř mého těla nádherné horko, to když plnil moji dělohu semenem s miliony jeho spermií. To všechno způsobilo, že jsem už jen vykřikla stříkej stříkej do mě to horké semeno a vybuchla v zdrcující orgazmus.

Když jsem se jen trochu probrala, Denis ležel těsně přitisknutý k mému tělu a celý se chvěl. Z jeho těla přes jeho penis odcházely poslední zbytky jeho semene do mého bříška. Ještě hodnou chvíli jsem tak spolu zůstali spojeni a vychutnávali společně odcházející rozkoš. Já tu horkost která se rozlila do mého těla a on odcházející pocit uvolnění z právě prožitého orgazmu. To cizí obrovské, jeho penis a jeho horké semeno uvnitř mého těla se v tento okamžik stalo součástí mého těla. I přes jeho věk jsem si uvědomovala že mě právě do bříška nastříkal z mého pohledu neuvěřitelné množství semene. Když konečně ze mě vystoupil, oba nazí jsme vstali a odešli za našim pozorovatelem. O tom že moji dělohu naplnil neskutečným množstvím oplodnění schopného semene není potřeba ani hovořit. Osprchovali jsme se společně, vrátili do obýváku. Zde jsme si povídali. Ubezpečili se, že všechny podmínky byly splněna a já ještě s plným bříškem jeho semene jsem ho vyprovodila domů. Až po upozornění muže jsem se dozvěděla že to šílené šoustání trvalo skoro hodinu. Ještě mě sdělil, že ze zvědavosti se díval na Denise a že také nevěřil že se dokáže v jeho věku do mě udělat a až se udělal napočítal snad deset pulzu jeho penisu uvnitř mého těla, tak že do mě asi desetkrát vystříkl své semeno. Je pravdou, že jsem měla svoji kundičku lehce napuchlou ještě tři dny. Ale se vším všudy to stálo za to. Bohužel Denis věděl, že neberu antikoncepci, a tak miliony jeho spermií v moji děloze přežily mé neplodné dny a splnili jeho přání a oplodnily mě.

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *