Jak jsem přišel na nevěru

Musím se vám taky svěřit se svým příběhem. Jsem s manželkou už 10 let, máme spolu dvě děti, myslel jsem si, že všechno klape jak má. Spíme spolu sice už méně, jak na začátku, ale pořád si 2x do měsíce užijeme, když jsou děti u babičky. Myslel jsem si, že to stačí, no asi ne.

Manželka je krásná ženská, 30+, brunetka, větší prsa a boky, vysoká, taková kost. O chlapy nemá nouzi, hodně se jich otáčí. Pracuje v realitce tak jsem zvyklý, že jí pořád zvoní a pípá mobil. Prostě má často styky s různými lidmi a jezdí na prohlídky. Nikdy by mě nenapadlo, že by mi mohla být nevěrná. Nevěru nesnáším a ona taky, když jsme spolu začínali, tak oba jsme byli po trpké zkušenosti z předchozího vztahu. Ona byla s klukem co pil a moje bývalka mi byla nevěrná s mým nejlepším kamarádem. Takže jsme se shodli, že už nikdy více a že jsme šťastní, že máme nějaké ty hodnoty a jsme rozumní.

Když se nad tím zamyslím, poslední rok se její chování změnilo. Vždycky byla kočka a dobře se oblékala, ale začala jezdit na schůzky v neobvyklý čas a vždycky se dlouho chystala. Nechápal jsem to, byla hodinu v koupelně, holila si nohy, líčila se. Říkala mi, že jede nabízet významnou nemovitost, tak chce reprezentovat. No už to chápu. Kdysi jsem ani nepomyslel, že by mi mohla být nevěrná v práci. Vůbec jsem tomu nevěnoval pozornost, mělo mě to varovat.

A jak jsem na její nevěru vlastně přišel?

Byla to vlastně úplná náhoda. Usnula dříve, já jsem ještě něco dělal na počítači. Většinou chodíme spát tak ve 22 hodin, ale ten večer přijela z „práce“ až ve 20h, okoupala se a lehla si k TV, kde hned usnula. Já jsem dělal na počítači a vyrušil mě její mobil. Pořád cinkal, jako by jí chodily zprávy. Tak jsem to nevydržel a chtěl jsem ho ztlumit, nebo odnést, aby se nevzbudila, po tak náročném pracovním dni.

Když jsem vzal mobil do ruky, tak se rozsvítil a na displeji vyskočil úryvek zprávy. Stálo tam : „Bylo to dnes úžasné, miluju Tě.“

Málem mi její mobil spadl na zem, úplně jsem se toho vylekal, nevěděl jsem, co mám dělat. Tak jsem ho položil zpátky a šel si nalít velkého panáka. Manželku jsem nebudil, nic jsem jí neřekl, nechal jsem to být.

Od té doby se jí ale nemůžu normálně dotknout, pořád vidím tu zprávu a cítím z ní cizího chlapa. Je to asi měsíc, no její večerní prohlídky jsou čím dál častější. Nechci rozbít rodinu s dětmi, proto přemýšlím, že si také najdu milenku a budu dělat, že o ničem nevím.

Bookmark the permalink.

Jeden komentář

  1. Jo kamaráde… znám to osobně…rád je každá rada drahá. Milan

  2. Božský Kája

    Milenkou to nevyřešíš, spíš to bude horší. Může se to celé obrátit proti tobě. Musíš to řešit s manželkou. Jestli teda budete mít oba milenecké poměry, nebo se budete rozvádět, nebo jak si to představuje ona. A jak ty. Klidně jí to řekni, že o tom víš, co dělá ve volném čase.

    • To si nemyslím že by bylo dobré řešení. Je možné, že románek ženu přestane po čase bavit a vše se dá do pořádku. Kdyby teď udeřil že to ví, žena by si ho mohla přestat do budoucna vážit. Takhle má pořád pocit, že dělá něco zakázaného, může mít pocit svědomí, ale kdyby řekl že to ví a přesto s ní zůstal, tak ona to bude dělat bezostyšně dál, protože ten její moula to ví a nesbalil jí kufry.

  3. Nezávidím , ale milenka nic neřeší . Je třeba komunikovat .
    Pokud najdete cestu si o tom promluvit je možností spousta .
    Od rozchodu po čtverku .
    Každopádně děti a rodinu ničím nenahradíš .

  4. Čistě pragmaticky. Fakt, ze to víš a manželka neví, ze ty víš, ti dává obrovskou výhodu.

    Mel by jsi si se začít velmi rychle připravovat na možný rozpad. Tzn začít si odkládat peníze, zbavit se různých úvěrových karet na tvé jmeno a pod. Abys pak krom alimentů neplatil ješte dluhy z manzelstvi.

    Pak začni sbírat informace o jejich vztahu. Třeba je ten pan šťastně ženatý a nerad by ohrozil svou rodinu. Byl by to způsob kde zatlačit aby tvou manželku poslal k šipku.

    Pokud se dostaneš k jejímu telefonu je spoustu aplikaci které mají zajímavé funkce.

  5. Tak já bych na ni hned vybalil, že to vím, to bych nesnesl, mlčet. A hned bych jí k podpisu předložil už mnou vyplněné a podepsané rozvodové papíry. nezlob se, jsi trumpeta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *