Když se Žena nudí

Povídka kterou vám budu vypravovat,je z veliké části pravdivá,jen jména a místa se nám neschoduji.

Jmenuji se Martin a pracuji jako servisní technik v Německu. Mám žena Simona je momentálně na mateřské dovolené s naším prvkem Kubou. Sex máme pořád úžasný, nechybí vášeň,touha a je pořád stejně vzrušující jako na začátku.

Bydlíme v malém domečku z velkou zahradou,hned v sousedství začal opravovat místní kostel parta cizojazyčných dělníků. Zrovna bylo léto a žena se ráda užívala sluníčka jen tak jak ji pán Bůh stvořil.

Dělníci pokaždé chodili a čím dál častěji okolo naší zahrady ,  když žena venku byla nahá, vždy ji pěkně pozdravili a povídali si sní sní,ta potvora místo toho aby se třeba přikryla ještě schválně dala na odiv své krásné tělo.

Jednou kdy jsem byl v práci na čtrnácti denní turnus, přišel náš šéf že je odstávka na týden tak ať jedeme domů. Celý šťastný jsem se těšil jak ženu překvapim sedl jsem do auta a jel jsem jako blázen. Když jsem přijel domů ,hned za dveřmi jsem slyšel   zvláštní zvuky, šel jsem potichu do naší ložnice a má žena leží na zádech mezi nohami má dělníka co jí líže kundu a do toho tvrdě prsti. Zrovna když se Žena udělala vytáhl dělník svého Macka uslyšel jsem ženy udivený hlas jak říká to je hovado. Koukl jsem se vedle a žena držela obouruč toho obra a olizovala žalud. Já mám penis 15 a vždy ji stačil ale tohle monstrum bylo minimálně 25a 8 široké z velikým fialovým žaludem. Začala ho kouřit,sotva se jí žalud vešel do pusy, dělník si ji pěkně otočil aby ji mohl pěkně prstit ,byl jsem jak v transu nevěděl jsem co semnou je proč nezakročim byl jsem hodně naštvaný a zároveň pěkně nadržený . Dělník začal funět a tvrdě vyrážel tři prsty ženě do kundy , najednou něco řekl odtáhl ji hlavu a začal ji stříkat teplé sperma do obličeje a že ho bylo v tom mu začal zvonit telefon asi mu volal někdo z práce protože se hned oblékal. Rychlé jsem vybehl skočil do auta a jel na chalupu, celou cestu jsem viděl před sebou tu mou nadrzenou devku jak svírá tu kládu.

Bookmark the permalink.

Jeden komentář

  1. Jako sorry, ale co to je? To už tu neprobíhají korekce povídek? No ty vole…

  2. Martine: souhlasím a navíc ač téma zajímavé a vzrušující je to bohužel jen taková minipovídečka. Kdyby tam nebyly ty reklamy je to jen odstaveček.

  3. za mě to je docela v pohodě , ale ten rozměr – průměr 8cm ?? někdy by si měli autoři vzít do ruky metr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *