Má druhá rodina. Alena.

Poznal jsem ji už ve škole. Studovala o tři ročníky níž, a moc se mi tehdy nelíbila. Nosila dlouhý cop až k hubenému zadečku, a ve škole se o ni říkalo, že je to mrcha.

Sblížili jsme se trochu v den, kdy se stěhovala s mámou, Drahuškou, do bytu naproti našemu, a já jim pomáhal s nábytkem.

Časem jsem se sblížil i s jejím mužem, když se vdala, a dokonce jsme spolu jedno léto trávili i společně dovolenou v NDR, kde jsem si začal s její mámou, kterou jsem v té době znal už několik let.

 

Co jsem se našoustal její mámy. Trvalo to roky. A kdyby Alena zabrala dřív, nemuselo to tak být.

Její matka byla těžkou váhou proti Alenině velteru. Měla o něco větší kozy, plnoštíhlou figuru, a obrovské zkušenosti, co se týče využití kundy i úst.

Alena proti ni disponovala téměř vychrtlou postavou, trošku menšími prsy, a i když dobře kouřila, některé zkušenosti ji chyběly k Drahuščině perfekcionismu. Možná bych v té době píchal obě, ale nedošlo k tomu.

Po dovolené v Německu nabrala pár kilo a její krásná postava mne překvapila. Jenže manžel ji právě v té době oplodnil, a tak jsem si netroufl ji ani naznačit, že bych o ni měl zájem. Ostatně, věděla to z minulosti a nikdy nedala najevo, že by chtěla. Až později.

Když byly jejich synkovi tak dva roky, Alenka si s ním vyšla na každodenní procházku. Cestou kolem jsem se s nimi zastavil na pokec. Prcek se šťoural klackem v kanále a ona na něj dohlížela.

„Ahoj, Alenko, co tu děláte?“ Dívám se do jejích svítivě modrých očí.

„Nevidíš? Šťouráme se v kanále. Ty to neznáš, určitě se šťouráš raději něčím jiným, v něčem jiném.“ Udělala na mně oči.

Dívám se, jak ji slunko prosvítilo černou halenku a obnažilo pod ní nádherné prsy. Až jsem musel na sucho polknout.

„A v čem bych se měl podle tebe šťourat?“

„Ukázala bych ti, ale jsou tu lidi.“ To byla bomba. Nejen ty kozy, ale přímo narážka na prstovou sondu.

„Aha. Ano, to je lepší.“ Přiznávám.

„Já vím, jen tě zlobím. Jsem na tom stejně. Jen si nechávám, nedělám to.“ Usmála se, a pohledem mi sjela do klína, kde mi rostl penis. Okamžitě ji zčervenaly tváře a na vrcholcích prsů ji pod halenkou vystoupily bradavky.

„Už musíme jít, zastav se někdy.“ Chytla malého za ruku, a i když křičel, táhla ho pryč.

„A kdy?“ Volám za ní.

„Před polednem, jindy nemám čas.“ Řekla ve spěchu. V džínové sukni se ji přelévala krása z jedné půlky na druhou, a já bych píchal, jako nikdy.

Kdo ví, zda by mne zvala, kdyby věděla, že jsem ještě nedávno rejdil svým ptákem v kundě a ústech její matky a ta si to velmi pochvalovala.

Navštívil jsem ji až za dva dny.

Zaťukal jsem hned v jedenáct, a už byla sama. Ten její odjel do práce, jako každý den. Malého hlídá babička. Když ji teď už nešukám, má hodně volného času. Alena přišla otevřít v lehoučkých domácích šatech, a její parfém byl velmi výmluvný.

„Čekala jsem tě už včera.“ Vyčetla hned zkraje.

„Omlouvám se, nemohl jsem. Snad jsem tím nic nepokazil. Ukážeš mi to dnes?“

„Co bych……..a jó. Už vím. Já si myslím, že ti nic ukazovat nemusím. Až budeš chtít, podíváš se sám.“

Stála ode mne tak půl metru a stačilo sáhnout. Tušila, že na to myslím. Pod šaty ji vstaly ostré hroty bradavek, a když jsem ji je skryl dlaněmi, o ten krok se přiblížila.

Cucá mě o sto procent lépe, než její matka, to je fakt. Její mrštný jazyk a sání mně postrčily dál. Oběma rukama jsem zvedl šaty, a svlékl ji je přes hlavu. Krásné kozy si okamžitě přikryla rukama, i když to nešlo úplně. Stála tam tak, v bílých kalhotkách a dívala se na mě, jako bych ji okradl. Rychle jsem ji vzal pod koleny a v náručí ji přenesl k válendě. Položil jsem ji a rychle ji stáhl kalhotky. I ta její píča je hezčí, než mámina. Oholená, jen na pahorku je pár pokrácených chlupů. Klekám u ni a chci ji vylízat, když mně zarazí a povídá: „Dnes tě jen vykouřím, dostala jsem to.“  Roztáhla nohy a ukázala drobný bílý provázek, vykukující ji z kundičky. Doopravdy myslím „kundičku“, je oproti maminčině poloviční a růžovější.

Sedá si a vytahuje mi ze šortek penis. Beze všeho ho olizuje a saje. Strká si ho do úst a kouří. Nemá tu techniku jako Drahuška, ale nevadí, je to příjemné a jediné, co v poslední době mám. Naučí se. Nepochybuju. I tak mi to udělala brzy, a já ji to na oplátku nastříkal na jazyk, aby to mohla setřít, ale překvapila mě, když to spolkla. Utřela si pak ústa hřbetem ruky, jako matka.

Nějakou dobu si s ním ještě pohrála a pak mně poslala domů s tím, že se zastaví v pátek u nás. Jistě má dobré informace o pracovní době mé ženy.

 

V pátek ji vyhlížím z okna. V deset parkuje u domu a bez toho, že by se třeba jen ohlédla, mizí v domě. Pootvírám dveře a čekám, až vejde.

Zula si boty až v chodbičce, aby nikdo neměl přehled, a hned mě u dveří objala a políbila.

„Kafe nedělej, jsem tak nadržená, že na něj nemám čas.“ Táhne mně do obýváku a jednou rukou si rozpíná bílou, červeně vyšívanou blůzku. Už vidím, jak z ni vykukuje jeden prs, schovaný v bílé krajkové podprsence. Blůza padá na zem už v chodbě a džíny v obýváku. Tam se mi téměř nahá už tiskne do náruče. Rozpínám a svlékám ji podprsenku a v pracovně u válendy odhazuji poslední kousek jejího oblečení, kalhotky. To už ji cumlám ty ztvrdlé bradavky a oběma rukama ji objíždím celé kozy.

„Svlíkni se, dělej, nebo se udělám i bez tebe.“ Žadoní, a oběma rukama mi chce sundat kalhoty, když je ještě nerozepnula. Dělám to sám. Ještě jsem ale nestihl slipy, a už u mne kleká a stahuje mi je sama. Přejíždí rukou po penisu, dívá se na mě nahoru, a šeptá: „Nejdřív tě vykouřím, to musím. Pak to ostatní.“

Cpe si do úst zbytnělý žalud a dovedně ho uvnitř úst olizuje. Kouří, skoro jako její matka, ale není to ještě ono, vzpomínám si, jak mě tímhle vzrušovala ona. Dělá to nějaký čas, asi kvůli sobě, a pak se se mnou povalí na válendu. Chtěla by být nahoře, ale nedávám ji šanci. Ještě jsem se nesrovnal mezi jejími stehny, a už ji ho tlačím do rozkroku. Zajíždí do ni v momentě, kdy zvedla do výše nohy, pokrčené v kolenou. Vykřikla, a v tom jsem si uvědomil, jak je úzká. Svírá mi penis v pochvě, jako nějaká gumová náhražka. I má žena ji má volnější. Ale ten hlavní rozdíl cítím při srovnání s kundou její mámy. Té jsem píchal uvolněnou, léty šoustání, zkušenou kundu. Alenka, i po tom jednom porodu je oproti ni stále úzká, jako panna.

Po chvíli se to poddalo. Pochva se ji pícháním trochu uvolnila a oběma se nám to klouzání penisu v ni velmi líbilo. Alenka hned zpočátku zadržela dech, a jen si to užívala. Byl jsem v tu chvíli odhodlán to poslat přímo do ni, ale když k tomu mělo dojít, věděla, co se děje, a včas ho ze sebe vytáhla. Vymrdal jsem se na potah válendy.

Neměl jsem ani tušení, že je po orgasmu. To mi řekla, když jsem s ní chtěl pokračovat, aby z toho také něco měla. „Prožila jsem si ho hned zkraje.“ Řekla.

„Pak se rychle ustrojila a se spěchem odešla. Nebyla u mne ani půl hodiny. To s její mámou jsme šoustali podstatně déle. A někdy i dvakrát.

Kdysi.

Asi se ji to zalíbilo. Od toho dne se stýkáme celkem pravidelně. Alena musí dávat pozor, naproti bydlí její matka, a ta nesmí nic vědět, stejně, jako její manžel. A mě to vyhovuje, nemusím alespoň Drahušce nic vysvětlovat. O mé paní ani nemluvě.

Jednou se Ála zastavila, že je mamka pryč, jestli bych ji nepřišel seřídit plastová okna a dveře, že to nedoléhá. A znovu zdůraznila, že je matka pryč. Odkýval jsem, a ona nechala otevřeno. Za chvíli jsem vešel, zavřel za sebou, a hledám ji. Leží nahá, na matčině posteli, kouří a usmívá se na mne.

„To byla jen finta.“ Říká s pohledem na nářadí, co jsem si přinesl. „Na mě budeš potřebovat jen to, co ti stojí v kalhotách.“

Leží nahá na stejné posteli, na které jsem už mnohokrát klátil její mámu, na posteli, kde jsem ze sebe do její mámy nastříkal tolik semene, kolik ještě ani sama neviděla. Nikdy by mně nenapadlo, že je budu píchat obě v stejné posteli.

Lehám si k ni, ona se hned obrací a strká si do úst nejprve jedno, pak i druhé varle. S podtlakem v ústech mi natahuje šourek, až to trochu bolí, ale pak obě koule uvolňuje a mě tím přivádí k nádhernému prožitku. Ještě to pak několikrát opakuje. Co na tom, e ji při tom stříkám semeno do úst. Spolykala ho a pokračovala. Já ji to udělal později prsty a jazykem. Odcházela spokojená.

Většinou se ale scházíme u Ály. Každý den od jedenácti je sama, a tak toho využíváme. Už nám ani nevadí jejich malý synek. Jednou jsem si ležíc na zemi na boku hrál s prckem s autíčky, zatím, co Alenka se šla osprchovat. Když přišla, lehla si k nám, dala mi hlavu do klína a v několika šťastných minutách mě solidně vykouřila ptáka, aniž by prcek něco tušil. Trochu se při tom zakuckala, ale spolykala to, jako vždycky. Bylo to báječné. Kdy se vám to stane? Já ji to udělal později v ložnici, a také ústy.

Abych nesvinil, jak řekla, sedačku, nebo válendu, dohodli jsme se, že budu končit vždy jen v jejích ústech, a od té doby to tak děláme. Nejprve si užiji její úzké kundy a ona mého ptáka v sobě, a potom to ukončíme v jejích ústech. Má to tak ráda, stejně, jako její máma. Pokaždé semeno spolkne a nemusí se nic uklízet. Několikrát mi už i řekla, že má skvělou chuť. Jako mamka, také ji chutnalo. Vyhovuje mi to. Kouří mě i při menstruaci, a už nemusí mít panickou hrůzu z otěhotnění.

Někdy mám obrovskou chuť to do ni napumpovat, ale netlačím na pilu, jsme v pohodě, i když to nechce dopustit.

Pícháme takových pět, šest let. Oba jsme trochu přibrali na váze, ne moc, ji vyrostly kozy a zadeček, mě maličko pupík, ale mrdat nás baví stále.

Ten její nedávno odešel, a ona je jako vdova daleko potřebnější. Nevím, jak to dlouho vydržím, ale protože u mě doma to úplně usnulo, tak to zvládám. Jen ten kluk roste a my musíme dávat více pozor. Dopoledne to jde, je ve škole, ale to je tak všechno. Už by mi nevykouřila ocas při odpolední hře s autíčky. Dnes bychom ho neošálili.

Až to nepůjde obcházet, ukončím to. Nebudeme riskovat, i když ji celkem o nic nejde, vždy by si to zdůvodnila, já už hůře.

 

 

Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *