Předvánoční dárek I.díl

Bylo 23. prosince a my jsme se s manželkou vydali do vedlejšího města, vyzvednout poslední vánoční dárek. Fritovací hrnec. Zaparkovali jsme a vydali se k elektroprodejně, kam jsme si ho nechali zaslat k vyzvednutí. Cestou jsme míjeli výlohu obchodu se spodním prádlem a manželku zaujal vystavený červený set – kalhotky a podprsenka.

„Tak pojď, koupíme ti to,“ vyzval jsem jí. „To je dobrý, nebudeme se zdržovat,“ odpověděla mi. „Prosím tě jaký zdržování, když se ti to líbí a máš vybráno. Jen si řekneš velikost a jsme hned venku,“ pobízel jsem jí. Byl jsem rád, že by si konečně sama něco vybrala. Byla na tohle jiná než ostatní ženské. Byla hrozně nerozhodná a teď si už dlouho nic nového na sebe nekoupila. A když jsem ji nedávno nabídl, ať si vybere k vánocům něco fakt kvalitního na Netu, moc jí to nevyšlo. Z pěti objednaných věcí dvakrát netrefila velikost a jedna košilka se jí pak v reálu nelíbila. Takže měla doma dvě nové soupravy a zbytek se vrátil. Nakonec se nechala přemluvit a za chvíli si už v kabince zkoušela vybrané prádlo. Já zatím bloudil očima po vystavených kouscích a pohled mi utkvěl na černých krajkových kalhotkách. Nebyla to žádná tanga. Naopak. Černé krajkové kalhotky s vyšším pasem a krátkými nohavičkami. Nemohl jsem od nich odtrhnout oči a fakt mě snad vzrušily i takhle vystavené na figuríně na polici. Manželka vyšla spokojeně z kabinky, že jí to sedí a chtěla platit. „Víš co,“ povídám. „Skoč vedle vyzvednout ten hrnec. Já to zatím zaplatím a přijdu za tebou.“

Sotva za manželkou zapadly dveře, zeptal jsem se prodavačky, jestli má ty vystavené kalhotky i ve velikosti těch, co si manželka zkoušela a k tomu tu samou podprsenku, jen v černé barvě. Prodavačka se chvilku přehrabovala v krabicích za pultem a nakonec vše podala. Spokojeně jsem zaplatil a do reklamní papírové tašky dal to černé prádlo a na něj položil červené tak, aby na první pohled nebylo vidět. Když jsem vyšel ven, manželka právě vycházela z elektra a nesla krabici s friťákem. Pak už jsme spěchali k autu. Za chvíli k nám měl dorazit na kafe náš kamarád. Kamarádili jsme se už dlouho – jako rodiny. Jeho žena si ale letos na jaře našla nového přítele a minulý týden je teprve definitivně rozvedli. Pozvali jsme ho na dnešek k nám proto, aby se vypovídal a taky aby nebyl teď před vánocemi tak sám.

Sotva jsem dal auto do garáže a přinesl nahoru krabici i tašku, už Robert zvonil. Manželka byla někde v koupelně nebo kde, tak jsem rychle postavil krabici na chodbě na zem, tašku s prádlem odnesl do ložnice a šel otevřít. Někdy v tu chvíli mi bleskl hlavou ten zvláštní nápad.

Seděli jsme v kuchyni u kafe a Robert líčil peripetie rozvodu. Rozvod, soud o majetek, soud o děti. Rozvod neprobíhá asi zrovna rychle a jednoduše. Ale teď už je tedy zase svobodný. Tedy vlastně rozvedený.

„Tak si na to připijem,“ povídám a nalil jsem nám všem vaječný koňak. Když jsme ho vypili, vyndal jsem lahev vodky s tím, že se tohle asi musí zapít něčím silnějším a v rychlém sledu do nich nalil dva pořádné panáky. Povídalo se a já se snažil vodkou nešetřit. Venku se zatím setmělo. Rozsvítili jsme jen menší lampu, aby se líp povídalo. Když se mi zdálo, že nastala ta správná chvíle, řekl jsem Kláře, že by mohla udělat Robertovi radost a ukázat mu náš dnešní nový vánoční dárek. Klára se na mě nechápavě podívala. „Friťák?“zeptala se. „Ten druhej,“ povídám. „To je blbý, né?“ Trochu opile se usmála. „Proč? Když budou ty vánoce a je teď sám. Můžeš to brát jako náš předvánoční dárek pro něj. Udělala bys mu tím určitě radost. A mně taky!“ zdůraznil jsem.

Klára zavrtěla nechápavě hlavou, ale zvedla se a odešla. „A raději nám ukaž ten, který je překvapením i pro tebe!“ volal jsem za ní. „To budeš koukat,“ usmál jsem se na Roberta. Po chvíli přišla Klára zpátky. K mému rozčarování ale měla na sobě stejné džíny a svetr, jako když odcházela.

„To toho vidíme,“ komentoval jsem to, když se posadila zpátky na své místo u stolu. Seděla po mé pravé ruce. Robert po levé, takže seděla proti němu a přes stůl se na něj rozpačitě koukala.

„To je fakt blbý,“ řekla.

„Vždyť je to stejný, jako když tě v létě viděl v plavkách,“ povídám.

„No to teda není!“

„Nevím, o co tu jde,“ povídá Robert. „Ale teď mě to začalo celkem zajímat.“

Klára do sebe hodila dalšího panáka a řekla: „Tak dobře.“

Vstala od stolu, přetáhla si svetr přes hlavu a pomalu se vysoukala z džínů. Musím uznat, že vypadala skvěle a já se s dárkem trefil. Ty kalhotky na ní vypadaly fantasticky a černá krajková podprsenka taky. Klárka se zavrtěla v bocích, dvakrát se otočila kolem dokola a pak se zase rychle oblékla.

„Teda paráda!,“ chválil jsem jí, „vypadáš v tom fantasticky. Jen škoda, že to bylo tak krátký.“

„Myslím, že Robertovi to stačilo,“ rozesmála se a dívala se na Roberta. Robert na ni jen zíral a nezmohl se na slovo. Přišlo mi to k němu trochu krutý. Kdoví jak dlouho neviděl ženskou ve spodním prádle, napadlo mě. Podle jeho vyprávění byl do bývalé manželka stále zamilovaný a nikoho jiného ještě ani nehledal. Na chvilku mezi námi zavládly rozpaky, ale brzy to přešlo. Dál jsme popíjeli, povídali a já po nějaké době prohlásil, že to předtím bylo málo a chceme se podívat ještě jednou. Tentokrát už kupodivu Klára neprotestovala. Dívala se Robertovi přes stůl do očí a začala se po stolem rozepínat. Džíny sklouzly pod stůl a manželka si přes hlavu přetáhla svetr. Přes krajky podprsenky bylo zřetelně vidět, jak jí stojí bradavky a vzrušeně oddychovala. Řekl jsem, že podprsenku vidíme dobře, ale kalhotky před námi tají. Manželka vstala a já toho využil a její židli odstrčil dál od stolu. „Klekni si na tu židli, ať na ně hezky vidíme,“ řekl jsem. Manželka si skutečně klekla, lokty opřela o opěradlo židle a nám se naskytl pohled na její vyšpulený zadeček, zabalený jen v průhledných černých krajkách. Natáhl jsem ruku a pohladil jí zadek. Dotek krajky na napnuté kůži jejího zadku mě neuvěřitelně vzrušil. „To je paráda Roberte, sáhni si taky,“ pobídl jsem kamaráda. Robert váhavě natáhl ruku přes stůl a opatrně pohladil druhou půlku manželčina zadku. Hladili jsme ji společně a moje žena spokojeně vrněla a vrtěla zadkem. Věděl jsem, že tohle ji musí hrozně vzrušovat, protože zadek bylo její nejcitlivější místo. Když jsem ji chtěl rychle dostat do postele, zadek a jeho hlazení, to byla jistota. Zatímco ji Robert dál opatrně hladil, vstal jsem, stoupl si před ni, zvedl jí bradu, sklonil se k ní a začal jí líbat. Manželka mi vzdychala do pusy a její jazyk mi rejdil až v krku. Odtrhl jsem se od ní a pobídl Roberta, ať obejde stůl, že tak líp dosáhne. Popotáhl jsem mezitím židli i s manželkou dál od stolu a ukázal Robertovi, ať si stoupne za ní. Pokračoval jsem v líbání. Robert teď stál přímo za manželkou a hladil jí oběma rukama zadek. Manželka sebou vrtěla tak, že jsem nevěděl, jestli Robert fakt hladí jen ten zadek. Přešel jsem vedle Roberta, začal manželku taky hladit po zádech i zadku. Jemu jsem pak pohybem hlavy naznačil, ať mě vystřídá u hlavy. Hladil jsem vyšpulený zadeček a trochu překvapeně sledoval manželku líbající se jiným mužem. Péro mi stálo v kalhotách a já měl chuť ho vytáhnout a strčit jí ho tam hned teď. Snad by se ani nebránila. Ale nechtěl jsem nic uspěchat.

Po chvíli jsem řekl, že bychom se mohli kvůli pohodlí přesunout na gauč. Vzal jsem svou ženu a posadil ji doprostřed gauče. Sám jsem si schválně sedl po její levé ruce a Robert se usadil po pravé. Hladil jsem ženě levé ňadro a doufal, že Robert nezůstane pozadu. Pravou rukou jsem si natočil její hlavu k sobě a začali jsme se líbat. Její levou ruku jsem si položil na stehno a pravou na stehno Roberta. Manželka mě začala hladit a já doufal, že stejně hladí i jeho. Po chvíli jsem se odtáhl a otočil ji hlavu k Robertovi. Hned se k němu přisála a líbali se jen pár centimetrů od mého obličeje. Rozepnul jsem si kalhoty a manželčinu ruku jsem strčil dovnitř.  Nechal jsem ji, ať mi ho sama vytáhne. Udělala to dost zručně a začala mi ho honit. Pozoroval jsem, jak se pravačkou snaží dostat po hmatu do kalhot i Robertovi. Moc se jí to nedařilo. Naštěstí ji v tom nenechal a za chvíli už manželka držela v každé ruce jeden ocas. Díval jsem se, jak nás honí a prožíval naprosto nový pocit zvráceného vzrušení. Po tolika letech manželství, už to nebylo v posteli tak divoké jako na začátku a často jsme místo předehry sledovali porno. Protože výběr nechávala manželka na mně, sledovali to, co bavilo mě. Hlavně trojky – dva chlapy jedna ženská. Manželka to nijak nekomentovala, ale když jsem ji občas šukal s prsem vraženým v jejím zadku a pošeptal jsem jí, že dva by taky zvládla, přišlo mi, že se pak rychleji udělala. Já si takovou scénu představoval často. Ale nikdy jsem nevěděl, jestli bych to dal i v reálu. Teď jsem překvapeně zjistil, že asi ano a že mě to vzrušuje daleko víc, než jsem čekal! Robert držel manželku levou rukou kolem krku a pravou pomalu sjížděl z prsou přes břicho mezi její nohy. Napodobil jsem ho a po chvíli jsme oba hladili vnitřní strany jejích stehen. Opatrně jsem jí roztahoval nohy, abychom se dostali na její kundičku a po chvíli se tam naše ruce setkaly. Nechal jsem to místo Robertovi, vymanil svého ptáka z manželčiny ruky a přesunul se mezi její nohy. Kleknul jsem si, zasunul jsem jí ruce pod zadek a trhnutím ji posunul zadek na hranu gauče. Celkem surově jsem jí ještě víc roztáhl nohy a sledoval Robertovy prsty, rejdící po krajkách kalhotek. Čekal jsem, kdy konečně objeví tajemství těchto nových kalhotek, totiž prostřižený klín. Robert nebyl žádný nezkušený začátečník a já za chvíli fascinovaně sledoval, jak hned dva jeho prsty mizí v manželčině kundičce. V té kundičce, která už řadu let byla vyhrazena jen pro mě! Manželka zasténala, přestala Roberta líbat a překvapeně se podívala mezi své nohy. Jako by ani ona nemohla uvěřit, co se děje a čí prsty to v sobě vlastně cítí. Potom se podívala na mně. Přitáhla si můj obličej k sobě a vášnivě mě políbila. Stál jsem v předklonu pro ti ní a díval se jí do očí. „Tobě to nevadí?“ šeptala. „Jestli se ti to líbí, tak si to užij,“ odpověděl jsem. Usmála se, zvrátila hlavu dozadu a tiše sténala. Klekl jsem si zpátky mezi její nohy a při tom jsem jí stáhl podprsenku pod prsa. Pak jsem chytil Roberta za ruku, vytáhl mu prsty z kundy a přesul mu ruku na manželčiny kozy. Stáhl jsem z ní teď už dost promáčené kalhotky, sklonil se k její kundičce a začal ji lízat. Nejdřív něžně, na poštěváčku, ale postupně jsem přitvrzoval a po chvíli už můj jazyk rejdil i hluboko v ní. Zastrčil jsem jí ruce pod zadek a přizvedl ho do vzduchu. Její kundu jsem si ještě víc přitáhl k obličeji. Jazykem střídavě dráždil poštěvák a pak ji zase vylizoval, co nejhlouběji jsem se dostal. Věděl jsem, že tohle dlouho nevydrží. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Manželka mě oběma rukama popadla za hlavu a divoce mi k ní přirážela. Potom zasténala ve svém prvním orgasmu a doslova se mi zhroutila do dlaní. Ještě chvilku jsem ji udržoval v orgasmu a pak pomalu snižoval intenzitu lízání. Když jsem po chvíli přestal, manželka mi bezvládně ležela v dlaních. Položil jsem jí zase na gauč. Jen tam napůl seděla, napůl ležela s vystrčenou kundičkou a zhluboka oddychovala. Asi v tu chvíli moc nevnímala, co se kolem ní děje. „Myslím, že teď by potřebovala pořádně vyšukat. A tys určitě nešukal dlouho, tak ti asi dám přednost,“ obrátil jsem se na Roberta. Ten vůbec nezaváhal. Musel být určitě po takové době bez sexu a po tomhle divadle hodně nadrženej! Shodil ze sebe oblečení a klekl si místo mě mezi její nohy. Já stál vedle nich a díval se, jak ji zkušeně popadl za zadek a než se manželka vzpamatovala, narazil si jí rychle, bez další předehry, na svého čůráka. Chvíli ji jen tak držel a vychutnával si to. Pak ji začal pomalu vláčně mrdat. Manželka zprvu nereagovala a nechala se jen nabodávat na jeho ocas. Se zvyšující se razancí jeho přírazů ale začala znovu sténat a brzy mu s chutí pomáhala a narážela se na jeho péro. Sténala, hekala a k mému překvapení ho začala i pobízet! To bylo i pro mě něco nového! Při sexu byla většinou zticha. Teď ale střídavě přejížděla pohledem ze svojí kundy, narážené na jeho čůráka, přes napjaté svaly na jeho rukou, až na jeho obličej a zase zpátky. „Jo, jo to je ono, jo, mrdej mě, to je vono…áách…já…už…budu… nepřestávej!“ Vydechovala přerývavě. Pak náhle ztuhla. Přestala přirážet. Zaškubala sebou a jen mu visela v rukou. Oči měla pevně zavřené a zhluboka oddechovala. Robert ale nepřestával v přirážení. Bylo vidět, že už se chce taky rychle udělat. Jen jsem doufal, že né dovnitř! „Áááá,“ zasténala manželka a znovu sebou škubala v dalších a dalších záchvěvech orgasmu. Najednou Robert prudce pustil její zadek, až dopadla tvrdě na zem. Rychle se nad ni postavil a z jeho ocasu létaly dlouhé stříkance semene. Dopadaly manželce na prsa a břicho. Jak nad ní stál, pár výstřiků jí zasáhlo i obličej a vlasy. Prostě mi ji zapatlal celou. Bylo vidět, že měl fakt našetřeno. Když skončil, sklonil se, políbil manželku a zmizel v koupelně. Vzal jsem papírové kapesníky a začal ji otírat.

„Miláčku, ale ty jsi ještě nebyl,“ mumlala manželka během toho, co jsem ji otíral. „To je dobrý. Myslím, že máš dost. Moc se mi to líbilo a klidně si ho jen vyhoním sám.“ „Ne, ne, to by bylo nespravedlivý“. Začala mi honit jednou rukou teď už trochu povadlé péro a druhou mi hladila koule. Pohled na zbytky semene v jejích vlasech a skvrny po něm na jejím obličeji mě vzrušil a já si klekl mezi její nohy, kde klečel před chvílí náš kamarád. Popadl jsem ji za zadek a nabodl si ji na teď už zase perfektně tvrdé péro. Začal jsem ji mrdat stejně divoce jako Robert před chvílí. Sakra já se po něm přesně opičím, prolétlo mi hlavou. Manželka se snažila být stejně divoká jako před chvílí, ale bylo vidět, že už na to nemá síly. „Mluv na mě jako na něj!“ hekal jsem. Pochopila a začala mě povzbuzovat. „To je vono! Mrdej mě. Mrdej mě jako von! Líbilo se ti to, když mě mrdal jinej chlap? Jó, líbilo? Tak mě mrdej stejně jako von. Dělej!“ Nepoznával jsem jí, ale pomáhalo mi to! „Jestli mě teď pořádně nevomrdáš, budu vás muset příště opíchat oba dva. A najednou!“

To už bylo na mě moc. Když jsem pak podíval dolů na její břicho, ještě mokrý od cizího semene, cítil jsem, že už to jde konečně i na mě. Vytáhl jsem ho ven. Manželka ho popadla a několika rychlými tahy mě dodělávala. Moje semeno se jí rozstříklo po břiše a část dolétla a už na kozy a novou podprsenku pod nimi. Klečel jsem pak mezi manželčinýma nohama a stíral z ní svoje semeno. Potom jsem ji něžně uložil na gauč, lehl jsem si vedle ní a přikryl nás dekou. V polospánku jsem ještě vnímal, jak si Robert přišel do kuchyně pro svoje věci a vzápětí za ním zaklaply domovní dveře.

Bookmark the permalink.

Jeden komentář

  1. Velmi pekne

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *